Terapeutti

Aili Havre-Nieminen

Olen valmistunut sairaanhoitajaksi 1987 v. ja siitä lähtien työskennellyt niin lasten kuin aikuistenkin parissa eri sairaaloissa, perhelääkärin vastaanotolla, alakoulun terveydenhuollossa sekä ikäihmisten ympärivuorokautisen palveluasumisen piirissa. Näin on koululääketieteestä ja sosiaali-terveyspalveluista karttunut työkokemusta monipuolisesti yli 30 vuoden ajalta.
EA 2 voimassa 02.09.2020
TAMK Johtaminen sosiaali- ja terveysalalla 30 OP
Sairaanhoitajan AMK 2010
Sairaanhoitajan ammattitutkinto 1987
Oma kokonaisvaltaisempi käsitys ihmisen terveydestä ja sairastamisen syistä on ohjannut opintoihin luontaishoitojen pariin ja vahvistanut kokemusta ennaltaehkäisevin luontaislääkehoitoihin panostamisen tärkeydestä.

Ennaltaehkäisy on kannattava niin taloudellisesti kuin inhimillisen kärsimyksen kannalta arvioituna.

Oman monipuolisen ja tapahtumarikkaan elämän ansiosta on erityisen huomion saanut tunne-elämä, tunneperimä ja epigeneettisen kokemusmuisti siirtyminen sukupolvelta toiselle.

Tunnevyöhyketerapia diplomikoulutus 2018
Klassinen homeopatia diplomikoulutus 2007

Kielet

viro
suomi
venäjä

Jäsenyydet

Noudatan työssäni ammatteihin liittyviä eettisiä periaatteita

Eettisissä periaatteissa korostuu potilaan/asiakkaan terveyden ylläpitäminen ja palauttaminen sekä hänen inhimillisen kärsimyksensä lievittäminen, kunnioittaen hänen itsemääräämisoikeutta ja noudattaen salassapitovelvollisuutta.

Tarkemmat kuvaukset ammattien eettisistä periaatteista löydät Suomen homeopaattien, ja Sairaanhoitajaliiton sivulta sekä alla olevasta Terapeuttisesta etiikapuusta.

TERAPEUTTINEN ETIIKKAPUU